Studies have shown that people wearing omega replica watches are more responsible and punctual than those who don't wear replica watches uk. The researchers interviewed hundreds of rolex replica Britons about their personality and wearing habits, and found that half of the respondents who often wear swiss replica watches said they were more than Others are more organized, attentive, reliable and self-disciplined.

mr.sc. Zoran Šimec, dr.vet.med.

Rođen sam 25. rujna 1968. godine u Zagrebu, gdje sam završio osnovnu i srednju školu. Nakon mature upisujem se na Veterinarski fakultet u Zagrebu, na kojem sam diplomirao 1995. godine. Tijekom studija proveo sam dva semestra na Veterinarskom fakultetu u Zuerichu, Švicarska. Odmah nakon završetka dodiplomskog studija dobivam mjesto na Veterinarskom fakultetu gdje provodim slijedećih pet godina na Zavodu za patologiju i Klinici za unutarnje bolesti. Godine 1999. završio sam poslijediplomski studij iz Unutarnjih bolesti domaćih životinja, a nakon uspješno obranjenog magistarskog rada stekao sam akademski stupanj magistra znanosti. Tijekom rada na Veterinarskom fakultetu glavni interes su mi bile bolesti srca i krvožilnog sustava pasa i mačaka. Uz magistarski rad autor sam i koautor brojnih članaka objavljenih u stranim i domaćim znanstvenim i stručnim publikacijama. U svibnju 2001. s kolegom Hrvojem Majnarićem započinjem rad u ovoj specijaliziranoj ambulanti za male životinje gdje i danas radim. Interes su mi i dalje unutarnje bolesti pasa i mačaka s posebnim naglaskom na bolesti srca. Iz tog sam područja sudjelovao na brojnim tečajevima i skupovima u zemlji i inozemstvu.

Hrvoje Majnarić, dr. vet. med.

Rođen 21.02.1974. u Zagrebu, osnovnu školu pohađao je u Samoboru, gdje i danas živi. Srednjoškolsko obrazovanje nastavlja u Zagrebu, u V. Gimnaziji. 1993. godine upisao je Veterinarski fakultet u Zagrebu gdje je i diplomirao 2001. godine.
Od 2001. godine kreće sa radom Veterinarska ambulanta za male životinje "Maza", a time i njegova karijera u veterinarskoj struci. Područje interesa mu je rendgenska dijagnostika u kojoj se usavršavao na zagrebačkom Veterinarskom fakultetu. Svoje znanje dalje nastavlja unaprjeđivati u inozemstvu (Njemačka), u renomiranim privatnim klinikama. Tijekom svog rada volontirao je u Skloništu za napuštene životinje u Dumovcu.
Veliki je i istinski zaljubljenik u životinje, te ima kujicu Nalu i macu Kiu, s kojima provodi dobar dio slobodnog vremena.