mr.sc. Zoran Šimec, dr.vet.med.

Rođen sam 25. rujna 1968. godine u Zagrebu, gdje sam završio osnovnu i srednju školu. Nakon mature upisujem se na Veterinarski fakultet u Zagrebu, na kojem sam diplomirao 1995. godine. Tijekom studija proveo sam dva semestra na Veterinarskom fakultetu u Zuerichu, Švicarska. Odmah nakon završetka dodiplomskog studija dobivam mjesto na Veterinarskom fakultetu gdje provodim slijedećih pet godina na Zavodu za patologiju i Klinici za unutarnje bolesti. Godine 1999. završio sam poslijediplomski studij iz Unutarnjih bolesti domaćih životinja, a nakon uspješno obranjenog magistarskog rada stekao sam akademski stupanj magistra znanosti. Tijekom rada na Veterinarskom fakultetu glavni interes su mi bile bolesti srca i krvožilnog sustava pasa i mačaka. Uz magistarski rad autor sam i koautor brojnih članaka objavljenih u stranim i domaćim znanstvenim i stručnim publikacijama. U svibnju 2001. s kolegom Hrvojem Majnarićem započinjem rad u ovoj specijaliziranoj ambulanti za male životinje gdje i danas radim. Interes su mi i dalje unutarnje bolesti pasa i mačaka s posebnim naglaskom na bolesti srca. Iz tog sam područja sudjelovao na brojnim tečajevima i skupovima u zemlji i inozemstvu.

Hrvoje Majnarić, dr. vet. med.

Rođen 21.02.1974. u Zagrebu, osnovnu školu pohađao je u Samoboru, gdje i danas živi. Srednjoškolsko obrazovanje nastavlja u Zagrebu, u V. Gimnaziji. 1993. godine upisao je Veterinarski fakultet u Zagrebu gdje je i diplomirao 2001. godine.
Od 2001. godine kreće sa radom Veterinarska ambulanta za male životinje "Maza", a time i njegova karijera u veterinarskoj struci. Područje interesa mu je rendgenska dijagnostika u kojoj se usavršavao na zagrebačkom Veterinarskom fakultetu. Svoje znanje dalje nastavlja unaprjeđivati u inozemstvu (Njemačka), u renomiranim privatnim klinikama. Tijekom svog rada volontirao je u Skloništu za napuštene životinje u Dumovcu.
Veliki je i istinski zaljubljenik u životinje, te ima kujicu Nalu i macu Kiu, s kojima provodi dobar dio slobodnog vremena.